Proiectul s-a nascut avand drept baza o vasta experienta a asociatiei dobandita la nivelul tinerilor absolventi din Buzau cu privire la temele de interes pentru acestia in ceea ce priveste formarea profesionala si nevoia de pregatire pe care acestia o constientizeaza. Din aceasta experienta a rezultat faptul ca multi dintre tinerii absolventi nu reusesc sa isi gaseasca un loc de munca in domeniul pe care l-au studiat. Astfel, anii petrecuti in educatia formala devin deseori insignifianti sau insuficienti pentru orientarea profesionala a tinerilor.
Scopul: Instruirea a unui numar de 180 de tineri de liceu cu scopul dobandirii unor abilitati, competente si cunostinte in domeniul antreprenoriatului si abilitati de independenta financiara, la fel si cunostinte a folosirii eficiente a instrumentelor moderne de auto-sustinere, domenii principale pentru o integrare cu succes in societate prin valorizarea potentialului individual.
Obiectiv general:
Dezvoltarea culturii antreprenoriale in vederea imbunatatirii abilitatilor, cunostintelor si comportamentului managerial pentru viitorii intreprinzatori.
Obiective secundare:
  •  pe termen lung, dezvoltarea societatii si progresului economic si, totodata, diminuarea procentajului somajului in randul tinerilor
  • promovarea culturii si educatiei antreprenoriale
  • stimularea implicarii in societate a tinerilor

Finantator: Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau