Asociatia Pro Democratia Club Buzau organizeaza procedura de selectie a 12 persoane adulte (10 titulari + 2 rezerve) pentru a participa, in luna septembrie 2023 la proiectul de mobilitate a adultilor „Fi antreprenor, Fii inteligent!”, cofinantat de UE, in cadrul programului Erasmus+.

Vor fi selectate 10 persoane adulte, dintre care, 2 persoane cu mai putine oportunitati, apartinand unor grupuri vulnerabile.
Obiectivele proiectului sunt:

  1. Dezvoltarea cunostintelor in antreprenoriat, digitalizare in antreprenoriat, advocacy si public speaking ale participantilor.
  2. Dobandire de cunostinte si competente antreprenoriale, digitale in antreprenoriat a 60 cursanti vulnerabili ai APD Buzau, in scopul cresterii angajabilitatii acestora.

Candidatii eligibili trebuie sa fie persoane adulte, membri/voluntari/colaboratori ai APD Club Buzau.

Candidatii trebuie sa fie empatici si sa aiba experienta in lucrul cu persoanele vulnerabile, sa detina cunostinte elementare in domeniul antreprenoriatului, public speaking si advocacy.

Mobilitatea se va desfasura la Zaragoza (SP) si va cuprinde 5 zile de curs si activitati, desfasurate in limba engleza, la care se adauga 2 zile de deplasare.

Participantii vor dobandi un Certificat de participare si un document de Mobilitate Europass.

Candidatii se vor angaja ca dupa reintoarcerea din mobilitate , se vor implica ,fiecare,in activitatile viitoare ale Asociatiei, de promovare si educatie in antreprenoriat, a persoanelor ce apartin unor grupuri vulnerabile, pentru o mai buna incluziune sociala a acestora, vor organiza si vor desfasura activitati de formare, diseminare si follow-up pentru atingerea obiectivelor proiectului.

Scrisorile de intentie si CV-urile se vor depune pana la data de 8 mai 2023 la sediul Asociatiei, iar interviurile se vor realiza in data de 10 mai, incepand cu orele 10:00 la sediul Asociatiei, rezultatul selectiei va fi comunicat fiecarui candidat, in data de 12 mai, telefonic.

Contestatiile pot fi depuse la sediul Asociatiei situat in Mun. Buzau, st. Alexandru Sahia nr. 10, pe data de 15 mai 2023 sau transmise pe email apd.clubbuzau@gmail.com.

Rezultatul final al selectiei va fi comunicat telefonic fiecarui candidat si va fi afisat la sediul Asociatiei, in data de 16 mai 2023.