Asociatia Pro Democratia Club Buzau organizeaza procedura de selectie a 5 pers. pentru a participa la cursul de formare in antreprenoriat, speaking & advocacy.

Persoanele selectate vor participa la cursul de formare in antreprenoriat, speaking & advocacy in perioada 05-09.06.2023. Dupa participarea la curs adultii selectati vor deveni promotori, in antreprenoriat, speaking & advocacy si vor organiza campanii de constientizare in randul adultilor vulnerabili cu care Asociatia Pro Democratia Club Buzau lucreaza.

Candidatii trebuie sa fie pers adulte, voluntari sau colaboratori ai Asociatia Pro Democratia Club Buzau, sa detina experienta in lucru cu persoane adulte vulnerabile, sa fie empatice cu acestea sa doreasca sa devina la randul lor promotori in antreprenoriat public speaking & advocacy si sa se angajeze ca se vor implica in activitatile viitoare ale asociatiei din cadrul acestui proiect si nu numai.

Scrisorile de intentie se vor depune pana miercuri 31.05.2023, orele 16 la sediul Asociatiei Pro Democratia Club Buzau, iar rezultatul  selectiei va fi comunicat fiecarui candidat in data de 01.06 2023, incepand cu ora 13 telefonic. Eventualele contestatii pot fi depuse la sediul asociatiei pe data de 02.06.2023 ora 12.

Rezultatul final va fi comunicat fiecarui candidat in data de 02.06.2023 orele 21.