Asociatia Pro Democratia Club Buzau organizeaza procedura de selectie a 7 pers.(5 titulari +2 rezerve) pentru a participa la cursul de formare in antreprenoriat, speaking & advocacy.

Persoanele selectate vor participa la cursul de formare in antreprenoriat, speaking & advocacy in luna iunie 2023. Dupa participarea la curs adultii selectati vor deveni promotori, in antreprenoriat, speaking & advocacy si vor organiza campanii de constientizare in randul adultilor vulnerabili cu care Asociatia Pro Democratia Club Buzau lucreaza.

Candidatii trebuie sa fie persoane adulte,membrii/ voluntari sau colaboratori ai Asociatia Pro Democratia Club Buzau, sa detina experienta in lucru cu persoane adulte vulnerabile, sa fie empatice cu acestea sa doreasca sa devina la randul lor promotori in antreprenoriat ,public speaking & advocacy si sa se angajeze ca se vor implica in activitatile viitoare ale asociatiei din cadrul acestui proiect si nu numai.

Scrisorile de intentie si cv-urile se vor depune pana pe data de 17 februarie 2023, orele 16 la sediul Asociatiei Pro Democratia Club Buzau,interviurile se vor realiza in data de 23 februarie 2023 ,incepand cu orele 9:30 ,la sediul Asociatiei iar rezultatul selectiei va fi comunicat fiecarui candidat in data de 24 februarie 2023, telefonic.

Eventualele contestatii pot fi depuse la sediul Asociatiei pe data de 27.02.2023.
Rezultatul final va fi comunicat fiecarui candidat in data de 28 februarie.2023.